جک پارکینگی چیست؟

جک پارکینگی چیست؟

 

جک پارکینگی چیست؟

 

توصیه میشود برای رسیدن به پاسخ پرسش جک پارکینگ چیست؟ در این وبلاگ با ما همراه باشید.

هنگام ورود  و خروج خودرو از پارکینگ خانگی یا محل کار باز و بستن درب پارکینگ یکی از معضلات به شمار می رود. امروزه با وجود سنسورهای برقی  و خودکار این مشکل به خوبی حل شده است چرا که بیشتر درب ها پارکینگ ها در محل های کار ، ساختمان مسکونی ، و تمامی اماکن های خصوصی  وعمومی به این سیستم مجهز هستند.

 

جک پارکینگی

 

اگرچه اتوماتیک بودن درب ها در انواع مختلفی وجود دارند این نوع از سیستم های اتوماتیک دارای یک جک هستند که از داخل به درب متصل می شوند و این وسیله برای بازو بستن درب طراحی شده است. که با فشردن دکمه ای به نام ریموت که همراه هر یک از راننده های مربوط به همان ساختمان است سنسور به طور خودکار درب را برای خودرو باز و بسته خواهد کرد . تکنو استیل تولید کننده  درب های استیل شما را در خصوص ورودی ساختمان ها با جک پارکینگی و انواع آن آشنا میکند  همراه ما باشید.

 

انواع جک های پارکینگی

 

1. جک های هیدرولیک
2. جک های الکترومکانیک

 

ویژگی های جک پارکینگی

 

قبلا نصب این نوع جکها  بر روی ساختمان های لوکس  و گران قیمت بیشتر صورت می گرفت و اما اخیرا آنها قابلیت نصب بر روی انواع درب ها را دارند و دیگر نیازی به خارج شدن از خودرو و رها کردن آن در محیط  خطرناک در برابر سارقین نخواهد بود.

در ساختمان های بزرگ همیشه یک نفر برای باز و بستن درب پارکینگ تعیین می شد. اما حالا مجهز کردن درب پارکینگ به جک برقی نه تنها امنیت خودرو بیشتر شده است بلکه از آسایش  و رفاه را برای خود در روزهای سرد و گرم سال فراهم کرده اید.
جک های پارکینگی در انواع مختلفی تولید می شوند که هر یک بنابر نوع کاربرد خود طراحی و تولید می شوند برای نصب جک ها باید ابتدا باید وزن درب ، میزان تردد از پارکینگ و طول درب را در نظر گرفت سپس اقدام به خرید و نصب آنها نمود .

 

کاربرد جک های هیدرولیکی

 

کاربرد جک های هیدرولیکی در درب هایی با وزن زیاد  و سنگین می باشد. آنها قدرت بالایی در برابر فشار ها دارند از طرفی آنها برای اماکن پر تردد استفاده می شوند.

زیرا امنیت آنها بالاتر است آنها مجهز به قفل برقی هستند و لنگه های درب به خوبی جفت شده و امکان باز شدن ندارند.

کاربرد جک های الکترومکانیکی

جک های الکترومکانیکی برای درب های سبک طراحی شده اند. مانند ساختمان های مسکونی با تردد اندک نسبت به مکان های عمومی خلوت تر هستند کاربرد دارند.

حرف آخرامیدواریم که شما از این وبلاگ راضی بوده باشید .

توصیه می شود برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را مطالعه کنید.
موفق باشید …

1 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.