
خودمان دوربین مدار بسته را نصب کنیم یا یک نصاب حرفه ای ؟
نصب دوربین مدار بسته, ما در امداد کلید لواسان رودبارانی اقدام به فروش و اجرای سیستم دزدگیر و دوربین مداربسته در اقصی نقاط ایران مینماییم،همچنین تیم های نصب حرفه ای در تهران و لواسان داریم.
پیش از این که به این سوال پاسخ دهیم، ابتدا باید سطح توانایی ها و اطلاعات خود را ارزیابی کنید. در صورتی که، در زمینه انتخاب صحیح یک دوربین مدار بسته مطلوب و همچنین برگزیدن یک دستگاه متناسب به منظور ثبت تصاویری که دوربین ها ضبط کرده اند، اطلاعات کافی داشته و از ابزار ها و تجهیزات لازم برای این کار برخوردار می باشید، می توانید خودتان نسبت به نصب دوربین مدار بسته اقدام کنید.
البته در نظر داشته باشید که با صرف هزینه بیشتر، می توانید یک نصاب حرفه ای را در اختیار بگیرید و از یک نصب اصولی، استاندارد و کاملا تمیز و مرتب برای نصب دوربین مدار بسته اطمینان حاصل کنید.
با این حال، با خواندن باقی این مطالب، به احتمال زیاد، قادر خواهید بود در کوتاه ترین زمان و به درست ترین شکل ممکن، دوربین های مدار بسته خود را نصب کنید.
پیش از نصب لازم است چه اقداماتی انجام دهیم
نصب دوربین مدار بسته
در اولین مرحله باید قسمتی که قرار است دوربین بر آن نصب شود را در نظر بگیرید؛ سپس برای سیم کشی های لازم، باید به فکر ایجاد کردن یک حفره در محل مشخص شده باشید.
این موضوع که یک حفره روی دیوار شما باشد، ممکن است تا حدی شما را نگران کند؛ اما نیازی به نگرانی نیست چرا که با به کار گرفتن تجهیزاتی اعم از لوله، داکت، سینی کابل، لوله و غیره و همچنین با گذراندن سیم ها از کناف، زیر نما، دو پوش، سقف های کاذب و یا سیم کشی های زیر زمین می توان آن را به طور کامل مخفی کرده و از دیده ها پوشاند.
همچنین در برخی از سیستم های امنیتی، دوربین های مدار بسته به صورت بسته های بی سیم ارائه می شوند؛ این امر نصب آن ها را در مکان های با فضای کم و کوچک آسان تر می کند.
مراحل و گام های آموزش نصب دوربین مدار بسته
1-بازدید محل نصب دوربین مدار بسته و ایجاد پلن یا نقشه نصب و سیم کشی
2- مشخص کردن و انتخاب نوع دوربین مدار بسته
3- مشخص کردن محل قرار گیر و زاویه بندی دوربین های مدار بسته
4- تعیین محل عبور کابلها (سقف کاذب، کف، داکت و …)
5- تعیین و انتخاب نوع DVR یا NVR مناسب برای دوربین های خریداری شده
6- اتصال هارد دیسک HDD در داخل DVR یا NVR
7- کابل کشی و سیم کشی دوربین هی مدار بسته و DVR و اتصال سوکت های BNC و شبکه CAT5
8- متصل کردن اداپتور ها (منبع تغذیه) و سیم کشی برقی سیستم
9- اتصال لوازم جانبی مانند مانیتور یا تلویزیون و ماوس و میکروفن به DVR یا NVR
10- تنظیمات دوربین مدار بسته در DVR یا NVR برای ضبط و تشخیص حرکت و آلارم و…
برای نصب و راه اندازی دوربین مداربسته به چه تجهیزاتی نیاز داریم؟
به طور کلی برای نصب و راه اندازی سیستم های نظارت تصویری به دوربین، تعدادی دستگاه ذخیره کننده (با توجه به تعداد دوربین ها و ظرفیت کانال های دستگاه های ضبط) به همراه حافظه ذخیره سازی و کابل های ارتباطی نیاز داریم که همه این موارد باید توسط کارگروه نصب نیازسنجی شود.
لازم است بدانیم درصورتی که در پروژه ای از دوربینهای دیجیتال استفاده شود ، تجهیزات دیگری مثل سوئیچ و کابل های شبکه هم استفاده خواهد شد.
مهمترین مکان برای نصب دوربین کجاست؟
یکی از مهمترین نکات نصب دوربین مداربسته انتخاب محل جاگذاری دوربینهاست که عموما بهترین محل برای نصب دوربینها مکان هایی هستند که تردد نسبتا زیادی در آنجا صورت میگیرد مثل درب های ورود و خروج، مناطقی که احتمال سرقت در آن جا بیشتر است یا لوازم و تجهیزات مهمی وجود دارد.
بهترین محل نصب دوربین در منازل و آپارتمان های مسکونی
درب های ورودی
پارکینگ
راهرو
ورودی آسانسورها
بهترین محل نصب دوربین در ادارات و سازمان ها
درب ها
پیشخوان و راهرو ها
طبقات و محل های مراجعه ارباب رجوع
بهترین محل نصب دوربین در کارخانه ها
محل استقرار دستگاه های کارخانه
انبار
مناطقی که احتمال بروز حادثه برای کارگران وجود داد
خطوط تولید
مهمترین نکات نصب دوربین مداربسته که نصاب باید حتما به آن ها توجه کند
درنظر گرفتن فاصله دوربین ها از سوییچ و دستگاه ذخیره کننده
قرارگیری درست دوربین ها برای نداشتن نقاط کور
توجه به راه ها و مسیر های کابل کشیاز چه نوع دوربین (آنالوگ و دیجیتال) در چه شرایطی استفاده کنیم؟
یکی دیگر از نکات نصب دوربین مداربسته انتخاب نوع تکنولوژی دوربین هاست، دوربین های از نظر تکنولوژی به دو دسته تقسیم بندی میشوند:
دوربین های دیجیتال
دوربین های تحت شبکه نسبت به دوربین های آنالوگ از تکنولوژی به روزتری برای ضبط و انتقال تصاویر برخوردارند. این دوربین ها برای پروژه هایی که باید در آنها از تعداد بالایی دوربین استفاده شود؛ مثل سازمان ها، ادارجات دولتی و مراکز خرید، گزینه بهتری نسبت به دوربین های آنالوگ هستند.
حتما به این نکته توجه کنید که دوربین های دیجیتال گرانتر از دوربین های آنالوگ بوده و همین موضوع میتواند تفاوت چشمگیری در هزینه تمام شده پروژه ایجاد کند.
دوربین های آنالوگ
دوربین های آنالوگ به دلیل قیمت ارزان تر و نصب و راه اندازی آسان تر نسبت به دوربین های دیجیتال از محبوبیت بالاتری برخوردارند و مناسب مکان هایی هستند که قرار است در آن از تعداد کمی دوربین استفاده شود یا در بودجه پروژه محدودیت داریم.
و در آخر
امیدواریم که از خواندن این مقاله استفاده لازم رو برده باشید.
توصیه می کنیم که برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید.
تماس:
اینستاگرام: emdadkilid_lavasan
آدرس دفتر مرکزی: تهران, لواسان, بلوار امام, بعداز پمپ بنزین, جنب داروخانه ۷
مدیریت: اسماعیل رودبارانی