
دوربین مداربسته چگونه کار می کند؟
نحوه کار کردن دوربین مدار بسته, علاوه بر کاربران و مشتریان دوربین مدار بسته بقیه افراد نیز مشتاق هستند بدانند که دوربین مدار بسته چگونه کار می کند.
آشنایی با کارکرد دوربین مدار بسته می تواند راهنمای خوبی برای انتخاب دوربین مدار بسته مناسب شما باشد.
نحوه کار دوربین مداربسته
یک سیستم امنیتی و نظارتی حداقل از یک دوربین مداربسته به انضمام لنز، مانیتور و دستگاه ضبط تصاویر ( DVR، NVR). تشکیل شده است. با توجه به وسعت منطقه ای که قرار است تحت پوشش و نظارت باشد خصوصیات این اجزا تفاوت خواهد کرد.
سیستم نظارتی مداربسته توسط دوربین یا دوربین های مداربسته کار می کند و تصاویر آنها توسط کابل به دستگاه ضبط ارسال می شود.
اگر دوربین بیسیم باشد این ارسال با استفاده از تکنولوژی های بیسیم و وای فای انجام خواهد گرفت. توالی تصاویر تشکیل فیلم می دهند که می تواند به مانیتور نیز ارسال شود. به این ترتیب فرد امکان مشاهده آنها را به صورت زنده و یا بازپخش خواهد داشت.
با توجه به نوع دوربین مداربسته ممکن است قابلیت زوم و بزرگنمایی و چرخش به اطراف برای ثبت تصاویر وجود داشته باشد.
برخی از دوربین های مدار بسته دارای موتور چرخشی هستند که امکان کنترل از راه دور را برای افراد فراهم میکند. بقیه دوربین هایی که فاقد موتور هستند اما دارای قابلیت زوم هستند می توان به صورت دستی این کار را انجام داد. همانطور که گفتیم بر اساس نوع دوربین نحوه کار کردن با آن نیز مشخص می شود.
به عنوان مثال دوربین های مختلفی برای کاربری های گوناگون مانند دید در شب، تصویر برداری حرارتی و تشخیص پلاک تولید شده است.
هر یک از این نوع دوربین های مداربسته چگونه کار می کنند سوالیست که به طور کلی پاسخ دادیم. اما نحوه کار این قابلیت ها هر کدام خود موضوع مفصل دیگریست.
تکنولوژی پایه که در دوربین های مداربسته به کار رفته است به دو دسته کلی تقسیم می شود: دوربین های مداربسته آنالوگ و دوربین های مداربسته تحت شبکه. تفاوت این دو گروه در نحوه انتقال اطلاعات یا همان بستر انتقال اطلاعات است.
دوربین مداربسته آنالوگ
سیستمهای دوربین مداربسته که از دوربینهای آنالوگ استفاده میکنند سالهاست که وجود دارند. آنها هنوز رایجترین نوع دوربین نصبشده در این زمینه هستند. سیستمهای آنالوگ شامل دوربین یا گروهی از دوربینها با مجموعه اختصاصی سیم است که در دستگاه ضبط و سری مانیتورها نشان داده میشوند و فیلم در سایت ضبط و ذخیره میشود.
دوربین مداربسته تحت شبکه IP
دوربین IP عملکرد مشابه با دوربینهای آنالوگ را انجام میدهند، اما دارای تعداد قابلیت، اضافی بیشتری هستند. دوربینهای IP معمولاً تصاویر بهتری با وضوح بالاتر و قابلیت زوم بیشتر را ارائه میدهند و به کاربران امکان میدهند تصاویر ویدیویی را برای مشاهده از طریق پست الکترونیکی ارسال کنند. در سازمانها و شرکتهای بزرگ اغلب از سیستم IP برای امنیت استفاده میکنند.
دوربینهای IP با استفاده از یک شبکه IP مخفف (Internet protocol)، که اغلب همان شبکه داده است که یک شرکت از آن استفاده میکند.
در صورت اشکال در bandwidth، میتوان از شبکه جداگانهای با استفاده از سیمکشی دسته 5 استفاده کرد.
در هر صورت، اطلاعات فیلم بر روی یک سرور ضبط می شود، به این معنی که دادههای ویدیویی میتوانند در سایت یا در یک مکان از راه دور قرار بگیرند.
تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دوربین مداربسته IP
از مهمترین تفاوتهای دوربین مداربسته IP با آنالوگ کیفیت تصاویر ذخیره شده است. تصاویر ضبط شده در دوربینهای آنالوگ قابلیت بزرگنمایی زیادی ندارند و شما نمیتوانید بخشهای یک تصویر را به راهاندازی کافی و با کیفیت لازم بزرگنمایی کنید؛ اما در دوربینهای تحت شبکه با توجه به اینکه از ساختار دیجیتال برای دریافت تصاویر استفاده میشود و تعداد پیکسلهای که از تصاویر دریافت میشود بسیار بالا است شما میتوانید تصاویر با کیفیتی را ضبط کنید و به راحتی آنها را بزرگ نمایی کنید.
آیا دوربین مداربسته بدون اینترنت کار می کند؟
دوربین های مداربسته تجهیزات پرطرفدار در انواع سیستم های امنیتی و نظارتی محسوب می شوند که از طریق اینترنت می توانید در هر نقطه ای، مکان خود را نظارت کنید. اما سوالی که پیش می آید این است که آیا دوربین مداربسته بدون اینترنت کار میکند و نحوه کار دوربین بدون اینترنت چگونه است؟
یکی از سوالات رایج بین کاربران دوربین های مداربسته این است که آیا دوربین های مدار بسته بدون اینترنت کار می کنند؟ پاسخ بله است اما چگونه دوربین مداربسته بدون اینترنت کار می کند و چه تفاوتی با عملکرد دوربین با اتصال به اینترنت دارد؟
دوربین های امنیتی یا سیستم های مداربسته می توانند بدون اینترنت کار کنند و از نظر فنی همه سیستم های مداربسته را می توان به صورت مستقل راه اندازی کرد. تنها چیزی که آنها نیاز دارند یک منبع تغذیه ثابت و یک سیستم امنیتی درست طراحی شده است. اینترنت برای دسترسی به برخی قابلیت ها و تصاویر دوربین مداربسته از راه دور الزامی است. در این مقاله به این موضوع که چگونه دوربین مداربسته بدون اینترنت کار می کند، می پردازیم.
دوربین را مستقیماً به کامپیوتر وصل کنید
اگر یک یا دو دوربین IP داشته باشید این روش بهتر عمل می کند. می توانید دوربین را از طریق انژکتور PoE به لپ تاپ متصل کنید. همانطور که در تصویر زیر می بینید، دوربین IP از طریق یک انژکتور PoE تغذیه می شود.
همانطور که از نامش پیداست دارای ویژگی PoE بوده و قادر است برق و داده ها را از طریق همان کابل اترنت منتقل کند. با استفاده از نرم افزار دوربین می توانید به تصاویر زنده روی لپ تاپ دسترسی داشته باشید.
دوربین مداربسته با اینترنت
شما می توانید به دوربین های مداربسته متصل به اینترنت به صورت محلی و یا از راه دور دسترسی داشته باشید.
این تفاوت اصلی بین دوربین مداربسته بدون اینترنت و با اینترنت است که مزیت این دوربین ها محسوب می شود. شما می توانید با استفاده از رایانه، تلفن هوشمند یا تبلت، نمایش زنده یا پخش تصاویر از قبل ضبط شده را از هر نقطه ای مشاهده کنید.
اگر خارج از محل نصب دوربین هستید یا در حال سفر، به راحتی می توانید مکان مورد نظر را تحت کنترل و نظارت خود داشته باشید. با دوربین های مداربسته ای که به اینترنت متصل نیستند نمی توانید این کار را انجام دهید.
دوربین مداربسته بدون اینترنت
مجموعه دوربین های مداربسته ای که بدون اینترنت کار می کنند از طریق اینترنت قابل هک نیستند. بسیاری از سیستمهای دوربین مداربسته که منسوخ شدهاند یا دارای اشکال در نرمافزار هستند، در صورت قرار گرفتن در معرض اینترنت، میتوانند هک شوند.
در دوربین مداربسته بدون اینترنت فیلم و تصاویر فقط باید به صورت محلی ذخیره شود. اطلاعات در هارد دیسک های نصب شده روی ضبط کننده DVR/NVR یا کارت های microSD ذخیره می شود.
و در آخر
امیدواریم که از خواندن این مقاله استفاده لازم رو برده باشید.
توصیه می کنیم که برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید.
تماس:
اینستاگرام: emdadkilid_lavasan
آدرس دفتر مرکزی: تهران, لواسان, بلوار امام, بعداز پمپ بنزین, جنب داروخانه ۷
مدیریت: اسماعیل رودبارانی