
قفل ریموت دار اتاق مدیر چیست؟
قفل برقی ریموت دار اتاق چیست, در واقع قفل برقی ریموتی، یک نوع قفل الکترونیکی است که روی انواع دربهای چوبی و فلزی قابل نصب است. شما با استفاده از آن میتوانید با یک کنترل، قفل درب را از راه دور باز یا بسته کنید. علاوه بر امنیتی که این نوع قفل فراهم میکند، استفاده راحتی هم دارد.
لولای درب، چه به سمت راست و چه به سمت چپ باشد، در هر صورت میتوان قفل ریموت دار را روی آن نصب کرد.
شما خودتان نیز میتوانید آن را خریداری کرده و نصب کنید اما بهتر است یک نصاب این کار را انجام بدهد تا از خدمات پشتیبانی بعد از نصب برخوردار باشید. این قفلها این توانایی را دارند که اگر در باز شد و کسی وارد اتاق نشد، فوراً دوباره درب به طور اتوماتیک قفل شود.
شما قفل کنترلی را میتوانید برای درب اتاق مدیریت و یا درب اصلی شرکت استفاده کنید.
بعد از نصب این قفل روی اتاق مدیر هم از ورود افراد متفرقه جلوگیری میشود و هم اینکه میتوان روی عبور و مرور نظارت بیشتری داشت. در صورت قطعی برق برای مدت طولانی، یا بنابر هر دلیل دیگری، میتوان قفل را در حالت خلاص قرار داد تا مشکلی برای عبور و مرور وجود نداشته باشد.
این قفلها علاوه بر اتاق مدیر، برای مطب پزشکان، آزمایشگاهها، اتاقهای سرور، انبارها، بانکها، طلافروشیها و هر مکان مهم دیگری نیز استفاده میشوند. این نشان دهنده کیفیت بالا و محبوبیت این نوع قفلها میباشد.
قفلهای ریموت کنترلی ساخت کشورهای مختلفی از جمله: آلمان، ایتالیا، ایران و چین میباشند و با توجه به نوعی که دارند، قیمت آنها باهم فرق میکند.
انواع مدل قفل ریموت دار
قفل ریموت دار کنترلی
قفل ریموت دار کنترلی همان مدلی است که در درب های چوبی در شرکت ها استفاده زیادی می شود. این درب ها با کنترل باز و بسته می شوند.
قفل ریموت دار کنترلی مغناطیسی
قفل های ریموت دار کنترلی مغناطیسی دارای نیروی بالایی می باشند و درب به سختی باز و بسته می گردد.
قفل های مغناطیسی روی درب های آهنی، چوبی و یا اتاق های سرور با امنیت بالا نصب خواهند شد که ورود افراد به سختی انجام گردد.
قفل ریموت دار شفتی
قفل ریموت دار کنترلی شفتی یا بولت لاک هم برای تامین ایمنی بالا می باشد. این قفل ها دارای میله متحرک بوده که این میله وارد چهارچوب درب فرو می رود و در جای خودش ثابت می گردد.
مزایا و مشخصات فنی قفل برقی ریموت دار
هر فناوری و تکنولوژی یا یکسری مزایا و معایب به همراه دارد غالبا سعی شده تا مزایای آن بیشتر باشد و از مدل قبلی خود بهبود و چشم گیری داشته باشد.
- افزایش امنیت
- امکان کنترل تردد
- دارای کیفیت فوق العاده
- دارای ولتاژ کاری ۱۲ ولت
- افزایش دو چندان سرعت تردد
- استقامت و مقاومت بالا در برابر فشار
- عدم نیاز به هرگونه تغییر و تخریب و اصلاح بر روی درب
- دارای زبانه خلاص کن مکانیکی برای استفاده از درب در زمان قطع برق
- امکان اتصال به انواع درب های هوشمند از جمله خانه های مجهز به تجهیزات هوشمند، کارتخوان، سیستم های اثرانگشت و تشخیص چهره
قفل برقی ریموت دار چگونه نصب می شود؟
نکته ای که باید در نصب این مدل از قفل ها به آن توجه کرد این است که باید در چهار چوب درب در مقابل زبانه قفل، مقداری سوراخ مقابل زبانه گشادتر گردد در حدی که قفل برابری داخل چارچوب قرار گیرد و امکان تنظیم قفل وجود داشته باشد.
نکته حائز اهمیت دیگر در نصب این مدل از قفل ها حتما باید دستگیره متحرک بیرونی با یک دستگیره ثابت تعویض گردد تا امکان باز شدن درب از بیرون نباشد و تنها از طریق قفل برقی اجازه تردد داده شود.
معایب قفل برقی ریموت دار چیست؟
قیمت بالا: یکی از معمولترین معایب قفل برقی ریموت دار قیمت بالای آنهاست. قفلهای برقی در مقایسه با قفلهای غیربرقی قیمت بالاتری دارند. هر چند که عملکرد خوب و امنیت بالای آنها تا حدود زیادی این عیب را جبران میکند.
عدم امکان نصب روی انواع مختلف درب ها: برخی از قفلهای برقی ریموت دار روی تمامی انواع دربها مانند چوبی، فلزی، شیشهای و… قابلیت نصب ندارند.
همچنین قفلهای برقی ریموت دار معمولا برای دربهای سبک و توخالی چندان مناسب نیستند. هنگام نصب قفل برقی روی دربهای سبک بهتر است درب مورد نظر از قبل کمی سنگینتر شود.
و در آخر
امیدواریم که از خواندن این مقاله استفاده لازم رو برده باشید.
توصیه می کنیم که برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید.
تماس:
اینستاگرام: emdadkilid_lavasan
آدرس دفتر مرکزی: تهران, لواسان, بلوار امام, بعداز پمپ بنزین, جنب داروخانه ۷
مدیریت: اسماعیل رودبارانی